پایداری و ابرپایداری همریختی ها و مشتقات سه تایی روی شبه جبرهای باناخ سه تایی

thesis
abstract

این پایان نامه شامل دو بخش می باشدکه در فصل اول به تعاریف و مفاهیم مقدماتی و به تاریخچه مختصری از سیر مطالعات و پژوهش ها در زمینه مساله پایداری پرداخته شده است و در فصل دوم با استفاده از یک معادله تابعی مفهوم پایداری خمریختی ها و مشتقات سه تایی روی شبه جبرهای باناخ سه تایی را مورد بررسی قرار داده ایم سپس نتایجی از پایداری و ابرپایداری همریختی ها و مشتقات سه تایی روی شبه جبرهای باناخ سه تایی را ارائه داده ایم.

similar resources

پایداری و ابر پایداری همریختی های سه تایی ژوردان روی جبرهای باناخ سه تایی

هدف در این پژوهش، ارائه یک رابطه جدید و کاربردهایی از آن است. در این پژوهش به ابر پایداری و پایداری هایرز‎ -اولام‎‎ -راسیاس‎ برای همریختی های سه تایی ژوردان و مشتق های سه تایی ژودان روی جبر های باناخ‎‎ سه تایی و ‎c*‎جبرهای سه تایی می پردازیم.

15 صفحه اول

پایداری و ابر پایداری سه مشتق ها روی جبرهای باناخ سه تایی با روش نقطه ثابت

هدف در این رساله بررسی پایداری و ابر پایداری هایرز-اولام‏ ‎‎‎m‎-مشتق های ‏حلقه ای سه تایی و مشتق های حلقه ای سه تایی ژوردان روی جبر های باناخ سه تایی به روش نقطه ثابت می باشد. علاوه بر این همریختی حلقه ای ‏پکسیدر متعامد روی جبر های (دو تایی) باناخ متعامد را مورد مطالعه قرار می دهیم. نهایتا پایداری مشتق های سه تایی مرتبه بالای تقریبی در جبر های باناخ سه تایی را نیز مطالعه می کنیم.

بررسی محاسباتی حالت های الکترونی یک تایی، سه تایی و پنج تایی نایترنواتینیل هالوسایلیلن

:از جفت شدن یک مرکز سایلیلن سه­تایی و یک مرکز نایترن سه­تایی با اسپین یکسان با رابط استیلنی، ساختارهای جدیدی از حد واسط­ه ای نایترنواتینیل-X-سایلیلن با حالت الکترونی پنج­ تایی به دست می ­آیند. که به­ طور تجربی قابل دسترسی نیستند (Br، Cl، F، X=H، </em...

full text

پایداری همومورفیسم ها و مشتق های ژوردان روی جبرهای باناخ وجبرهای سه تایی

در این پایان نامه تعمیم پایداری هایرز-اولام مشتق های ژوردان سه تایی را روی روی جبرهای باناخ سه تایی و پایداری مشتق ها و مشتق های ژوردان n-تایی معادله تابعی ینسن تعمیم یافته را روی جبرهای باناخ n-تایی بدست می آوریم. همچنین ابرپایداری و پایداری *j-همریختی های بین *j-جبرها را به روش نقطه ثابت بررسی می کنیم و سپس پایداری سه معادله تابعی را در فضای نرمدار ناارشمیدسی ثابت می کنیم.

15 صفحه اول

آشفتگی فوق اشتقاق های سه تایی و پایداری اشتقاق های مکعبی سه تایی در جبرهای سه تایی

در سال ‎1940‎ ،اولام ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ سوالی درباره نگاشت های تقریبی مطرح کرد به این مضمون که ((تحت چه شرایطی یک همریختی تقریبی به یک همریختی نزدیک می شود؟(( در سال ‎1941‎ ،هایرز‎‎جوابی مثبت به سوال اولام درفضاهای باناخ ارائه داد در واقع ثابت کرد اگر ‎ ‎??0 و f:x?y‎ نگاشتی از فضای نرم دار ‎ x ‎ به فضای باناخ ‎ y باشد به طوری که ‎‎ ?f(x+y)-f(x)-f(y)??? (x,y?x) (1) آن گاه نگاشت جمعی منحصر به فرد t:x?...

15 صفحه اول

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ارومیه - دانشکده علوم

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023